torsdag 22 januari 2015

Seriöst, är det någon som tror att...

... blodapelsiner innehåller blod ?
 
 
Läste att man numera väljer att kalla blodapelsiner för röda apelsiner och att försäljningen därmed har ökat och jag kan inte låta bli att klia mig i huvudet
Det är ju liksom fortfarande samma apelsin
Seriöst, finns det folk som på allvar har sett en skylt med "Blodapelsin" och direkt tänkt
 
- Nej men usch inte kan jag väl köpa en apelsin som innehåller blod....
 
Folk som nu i och med namnbytet upptäckt att den där röda apelsinen var ju riktigt god och inte alls innehöll blod utan helt enkelt bestod av vanligt fruktkött som är lite rödfärgat
I min lilla inskränkta värld har det alltid hetat blodapelsin och aldrig att jag någon gång under alla mina snart femtio år ens snuddat vid tanken på associera detta namn till blod eller ens tänkt tanken att det skulle vara en apelsin fylld med blod så jag kan inte bli annat än lite smått förundrad och känna att det hela känns lite sk*tnödigt
Kanske är det dags att döpa om Blodpudding också ?
Även om vi alla vet att den innehåller blod så kan det ju låta lite avskräckande och svartpudding låter väl så otroligt mycket godare, eller ?
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar