onsdag 25 januari 2012

Blir bilarna bredare...

...  när det kommer snö ?

Hur kommer det annars sig att en parkeringsplats där det när det är snöfritt ryms sådär en  12 - 13 bilar  så fort det kommer lite snö som täcker markeringarna på asfalten helt plötsligt bara rymmer sådär en nio - tio  bilar ?
Eller det kanske inte är så att bilarna per automatik blir bredare och därmed tar större plats så fort snön fallit utan snarare så att vissa ( läs de allra flesta ) bilförare helt enkelt snöar in så totalt att världen runt omkring slutar existera när snön fallit ?
Har folk verkligen så lite koll på hur stor just deras bil är att fom inte fixar att parkera om det inte finns "streck i marken" ?





Nej jag vet,
det är egentligen ett I-landsproblem men på nå´t vis så blir det så uppenbart vilken egoistisk värld vi lever i just vid såna här tillfällen
Varför ska man tänka på någon annan ?
Bara just jag får en p-plats så skiner jag väl blanka f*n i parkera förnuftigt för att bereda plats åt så många som möjligt
Jag  vet, jag borde inte reta upp mig men det är nedrigt irriterande att glida in på parkeringen och se hur gliporna mellan bilarna breder ut sig och konstatera att om folk bara använt sin hjärna lite så hade det gott och väl kunnat få plats med både två och tre bilar ytterligare











4 kommentarer:

  1. Jag förstår din undran, men det är nog så att du mest far illa själv om du retar upp dig så... du lär aldrig få svar från egoisterna!
    PS Kan du inte vara bussig och ändra rubriken på mina blogginlägg, nu står det "Välkommen till vår nya blogg" istället för "Alpackaprinsarnas blogg" ???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min irritation i såna här lägen brukar vara snabbt övergående *s*
      Klart jag ska ändra, har inte tänkt på rubriken =)

      Radera
  2. Jag håller med dig.... lika märkligt är det att att folk plötsligt inte har ratt öht. Vid barmark och möte på smal väg brukar folk kunna väja lika mkt, men vid snö - kör jag ut så långt som jag nånsin kan åt min sida, ja då skiter den andra ofta helt i att vrida på ratten åt sitt håll??!
    /K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Folk är... ja folk helt enkelt med allt vad det innebär och tyvärr är det rätt många som lever i sin egen lilla värld...

      Radera